Allround Klusbedrijf Rotterdam is u graag van dienst bij uw klusjes, klussen en verbouwen in en om het huis.
Behalve allround klussen is Klusbedrijf Rotterdam gespecialiseerd in tegelwerk en badkamers. Of het nu gaat om het ophangen van een lamp, timmerwerk en schilderwerk, het leggen van een nieuwe vloer, een zwevend toilet plaatsen of de renovatie en aanleggen van een nieuwe badkamer of toiletrenovatie, Klusbedrijf Rotterdam denkt met u mee!

Wat kan Klusbedrijf Rotterdam voor U doen?
Sauzen, schilderen (binnen en buiten),reparatie of (deel-) vervanging van rotte kozijen of deuren, behangen, kleur advies (via kleur&verfspecialist), kleine herstelwerkzaamheden aan de woning of bedrijf, dakgoten schoonmaken, ondersteuning tijdens de verhuizing, montage / demontage van kasten en meubelen, schilderijen en gordijnrails ophangen, klein tuinonderhoud, schutting of tuinhuisje plaatsen en verder alle mogelijke klussen waar u hulp bij nodig heeft.
Neemt u gerust eens contact op voor een “Gratis vrijblijvende offerte“.

Onze klussen lopen uiteen van eenvoudig timmerwerk, het plaatsen van een dakraam/dakkapel, het zetten van een schutting tot het verbouwen van een keuken of badkamer. Maar een complete aanbouw zetten of zolderkamer realiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Er is bij ons veel mogelijk!

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.